Hjælp til virksomhederne på Bornholm

ANNONCER NU, BETAL SENERE

For at hjælpe dig bedst muligt med at markedsføre din virksomhed, så tilbyder Bornholmermarked.dk dig at annoncere, med en høj rabat, uden at du behøver at betale før udgangen af september 2020 – hvor Corona-krisen forhåbentlig er bag os.

Da både markedsføring og likviditet er kritiske elementer for at overleve disse tider, har vi arbejdet med nye tiltag, der kan hjælpe alle vores kunder, nye og gamle. Derfor lancerer Bornholmermarked.dk nu et tilbud, som kan give dig større indtjening, uden at sætte din likviditet på spil.

Få din reklame vist til næsten hele Bornholm
Med en reklame på Bornholmermarked.dk får du adgang til vores over 27.000 registrerede brugere og til det website, der har flest sidevisninger af alle websteder på øen. Vores brugere er bornholmere som er i markedet for at gøre en god handel og derfor mere købsparate end f.eks. læsere af nyheder online.

Vi prøver hermed at vende krisen til en fordel, hvor du som virksomhedsejer kan ramme dine lokale kunder på øens største website, få gratis kredit i flere måneder – og så laver vi endda din bannerannonce helt gratis for dig.

Bornholmermarked støtter Køb Bornholmsk
Som en lille virksomhed på øen forstår Bornholmermarked.dk, hvordan corona-krisen har påvirket alle os, som har mindre virksomheder. Vi må alle tilpasse os til de nye omstændigheder, og det betyder, at vi skal finde nye måder at finde kunder på, så hurtigt som muligt.

Skriv til os med det samme, så sender vi flere detaljer om mulighederne.

Med venlig hilsen
Bornholmermarked.dk

8 + 14 =